ELECTROMURES
ACASA CINE SUNTEM PRODUSE SI PRODUCTIE PARTENERI PRODUCTIE MATRITE COMERT CONTACT
 CINE SUNTEM
CINE SUNTEM >> Prezentare


BINE ATI VENIT !

ELECTROMURES SA se mândreşte cu peste 50 de ani de experienţă.

Societatea este certificată ISO 9001 din anul 2004.

Societatea s-a înfiinţat in 1949 ca urmare a transformării cooperativei “Ciocanul”.

ELECTROMURES SA se întinde pe o suprafaţă de circa 18.500 metri pătraţi ( din care 13.400 acoperiţi) şi are un total de 140 persoane.

Activitatea principală a fost aceea de fabricarea aparatelor electrocasnice mici, radiatoarelor cu ulei, convectoarelor electrice şi matriţelor.

În anul 1998, TRI.O.M. Spa din Cambiano (TO) , identificând în Electromures o investiţie bună, a achiziţionat-o, transformând-o într-o societate privată.

Electromures a unit  propriul Know How cu spiritul întreprinzător propriu societăţilor occidentale, obţinând o îmbunătăţire a activităţii şi rezultate bune.

Datorită propriei capacităţi productive şi a investiţiilor continue în tehnologia de proiectare, Electromures este mai competitivă în sectoarele prototip, proiectare şi de realizare a matriţelor şi dispozitivelor, devenind un partener complet pentru clienţi.

Datorită propriilor realizări şi investiţiilor importante în tehnologia de fabricaţie ( injectări mase plastice, metalizare, sudare şi montaj) societatea poate să sprijine clienţii în design, executând proiectare, furnizând servicii, în scopul satisfacerii clientului şi în respectarea standardelor de calitate cerute.

Poate propune alte soluţii inovatoare în fazele de dezvoltare ale produsului.

Sprijinind clientul în necesitatea de localizare şi restrângerea lucrurilor, furnizează un suport constant de la inceputul productiei până la livrarea produsului.

In prezent activitatea se desfăşoară în următoarele sectoare:

 


     Home | News | Photogallery | | | |
 Tg Mures Romania - Privacy - Note legali
Powered by Logos Engineering - Lexun ® - 26/05/2019